6995361548 Αμαξάδες, Ίασμος, Ξάνθη rahimburku81@gmail.com
 
 
 
 
 
 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Μπουρδούκ Ραχήμ | Υδραυλικός Κομοτηνή Ροδόπης


Με τον όρο υδραυλικά αναφερόμαστε στο σύνολο των υδραυλικών εγκαταστάσεων ενός κτιρίου οι οποίες περιλαμβάνουν τα έργα ύδρευσης τα οποία και αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού.

Ο έμπειρος υδραυλικός “ΜΠΟΥΡΔΟΥΚ ΡΑΧΗΜ” χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο, μπορεί να καλύψει όλο το φάσμα των υδραυλικών εργασιών, με ταχύτητα και αξιοπιστία, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και σε όλη την Ροδόπη.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε από την πλήρη ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων και αντικατάσταση των παλαιών σωληνώσεων, την αλλαγή μπαταριών μπάνιου και νιπτήρα, μέχρι και την αλλαγή σιφωνίων.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις   
  Υδραυλικές ανακαινίσεις  
  Αλλαγή υδραυλικών εγκαταστάσεων  
  Τοποθέτηση & αντικατάσταση ειδών υγιεινής  
  Υδραυλικές βλάβες  
  Τοποθέτηση μπαταρίας νιπτήρα  
  Τοποθέτηση ή επισκευή σε καζανάκια κ.α.  
   
   
   
   
   
Η εμπειρία & η τεχνογνωσία
που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.

Για όλες τις υδραυλικές εργασίες που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
 
   
   
   
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι να δημιουργήσουμε μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή, την Ξάνθη και όλη την Ροδόπη