6995361548 Αμαξάδες, Ίασμος, Ξάνθη rahimburku81@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΜΠΟΥΡΔΟΥΚ ΡΑΧΗΜ
Αποφράξεις - Υδραυλικός Ξάνθη Ροδόπης | Υδραυλικά - Θέρμανση - Αποχετεύσεις - Ηλιακά Συστήματα


Ο υδραυλικός “ΜΠΟΥΡΔΟΥΚ ΡΑΧΗΜ” δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και σε όλη την Ροδόπη.

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία του, ο υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά τα υδραυλικά, την θέρμανση και την αποχέτευση του κτιρίου σας αλλά και να σας προτείνουν τα ιδανικά ηλιακά συστήματα.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
  Με ένα τηλεφώνημα στο 6995361548
  θα έρθουμε στο χώρο σας προκειμένου τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Παράλληλα, παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν στα υδραυλικά του κτιρίου σας.

Σε όλες τις εργασίες μας, προσπαθούμε να διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα, αλλά και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας επιδιόκτας την άριστη εξυπηρέτηση τους.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι άριστης ποιότητας, καλύπτοντας τις απαιτούμενες προδιαγραφές, και σας εξασφαλίζουν ένα ασφαλές, μακροχρόνιο και σίγουρο αποτέλεσμα.
   
 
 
 
 
 
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

για την συνέπεια στα ραντεβού μας, την γρήγορη και σωστή ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε αλλά και για τις ανταγωνιστικές τιμές μας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή, την Ξάνθη και όλη την Ροδόπη