6995361548 Αμαξάδες, Ίασμος, Ξάνθη rahimburku81@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Μπουρδούκ Ραχήμ | Υδραυλικός Ξάνθη Ροδόπης


Η θέρμανση για κάθε χώρο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο. Για αυτό θα πρέπει να απευθυνόμαστε πάντα στους ειδικούς προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες λύσεις. 

Ο έμπειρος υδραυλικός “ΜΠΟΥΡΔΟΥΚ ΡΑΧΗΜ” παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο της θέρμανσης, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμος να ακούσει τις επιθυμίες σας, να εξετάσει τον χώρο σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση για την αποτελεσματική θέρμανσή του.

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε παντός είδους εγκαταστάσεις θέρμανσης, αυτόνομης και κεντρικής, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και σε όλη την Ροδόπη.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Σωμάτων Καλοριφέρ  
  Ηλιακών και Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων  
  Λεβητοστασίων  
  Μπόιλερ  
  Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης  
  Αντλιών Θερμότητας  
  Ενεργειακά τζάκια  
   
   
   
   
   
Το έμπειρο & εξειδικευμένο
προσωπικό μας, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την σωστή συντήρηση των συστημάτων θέρμανσης του χώρου σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Παράλληλα, είμαστε στην διάθεσή σας και σας παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν στα συστήματα θέρμανσης που διαθέτετε.
 
   
   
   
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η μείωση των απωλειών θερμότητας και αφετέρου ή άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή, την Ξάνθη και όλη την Ροδόπη