6995361548 Αμαξάδες, Ίασμος, Ξάνθη rahimburku81@gmail.com
 
 
 
 
 
 
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Μπουρδούκ Ραχήμ | Υδραυλικός Κομοτηνή Ροδόπης


Η βασικότερη δωρεάν πηγή ενέργειας στη χώρα μας είναι η ηλιακή και μπορούμε να την αξιοποιήσουμε εύκολα και οικονομικά με έναν ηλιακό θερμοσίφωνα.

Ο έμπειρος υδραυλικός “ΜΠΟΥΡΔΟΥΚ ΡΑΧΗΜ” είναι στην διάθεσή σας και έτοιμος να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία αφορά τα ηλιακά συστήματα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, εξυπηρετώντας άμεσα την Κομοτηνή, την Ξάνθη και όλη την Ροδόπη.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση και αντικατάσταση ηλιακών συστημάτων διπλής και τριπλής ενέργειας καθώς και την επισκευή και συντήρηση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Εγκαταστάσεις Ηλιακού Θερμοσίφωνα  
  Αποξήλωση Παλιού Θερμοσίφωνας  
  Τοποθέτηση Σωληνώσεων  
  Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα  
  Επισκευές Ηλιακού Θερμοσίφωνα  
   
   
   
   
   
Σύγχρονες Λύσεις
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις εξελίξεις και τα νέα προϊόντα του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε τον ιδανικό ηλιακό θερμοσίφωνα που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Για να εξασφαλίσουμε την απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι σημαντικό να πραγματοποιούμε συντήρηση σε αυτόν κάθε 2 χρόνια. Εμείς, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
   
   
   
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή, την Ξάνθη και όλη την Ροδόπη