6995361548 Αμαξάδες, Ίασμος, Ξάνθη rahimburku81@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Μπουρδούκ Ραχήμ | Υδραυλικός Ξάνθη Ροδόπης


Ο έμπειρος υδραυλικός “ΜΠΟΥΡΔΟΥΚ ΡΑΧΗΜ” χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία αφορά τα αποχετευτικά του χώρου σας καθώς και αποφράξεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και σε όλη την Ροδόπη.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ 

Το σύστημα αποχέτευσης ενός κτιρίου είναι ουσιώδους σημασίας για την λειτουργικότητα ενός κτιρίου και την άνετη καθημερινότητα των ενοίκων του.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης και την τοποθέτηση σωλήνων οπουδήποτε χρειάζεται. Πέραν όμως της κατασκευής, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και σε οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί στο αποχετευτικό σύστημα του κτιρίου σας.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση σωλήνων αποχέτευσης μπάνιου, κουζίνας, σιφον και σωλήνων που παρουσιάζουν διαρροή.
 
   
   
   
   
   
   
   
  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Όταν μια αποχέτευση φράζει συνήθως οι επιπτώσεις είναι άσχημες και μπορεί να προκαλέσουν κακοσμία, πλημμύρισμα του χώρου ακόμα και υγρασία σε τοίχους. 

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις αποφράξεις και ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα και κάμερες ενδοσκόπησης από Φ50 έως Φ150, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη επιτυχία οποιοδήποτε αποφραξη στις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Βρίσκομαι δίπλα σας ολόκληρο το 24ωρο, προσφέροντας ποιοτικές και εγγυημένες υπηρεσίες, κάθε φορά που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του κτιρίου σας.
   
   
   
   
   
   
   
  ΑΠΟΦΡΑΖΟΥΜΕ
    Λεκάνες
    Νιπτήρες
    Μπανιέρες
    Σιφόνια Μπάνιου
    Υδρορροές Βεράντας
    Νεροχύτες Κουζίνας
    Κεντρικά Φρεάτια
   
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή, την Ξάνθη και όλη την Ροδόπη